Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BUDAPEST TÁNCSZÍNHÁZ: DOZE - AZ ÉRZÉKEK ESSZENCIÁJA
Jászai Mari Színház, Népház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 224 értékelés alapján
  Leírás
Jiri Pokorny: Doze - kortárs táncelőadás

Gustavo Oliveira: Az érzékek esszenciája - kortárs táncelőadás

BUDAPEST TÁNCSZÍNHÁZ

Jiri Pokorny: Doze
kortárs táncelőadás

Fénytechnikus: Loes Schakenbos
Zene: Yukari Sawaki

Álmaink ködös történetei és vágyai a mindennapok éberségében egy állandóan egyensúlyozó világot teremtenek e két különböző létállapot között. Az előadást a holland NDT (Nederland Dans Theatre) koreográfusa, Jiri Pokorny készítette a társulat számára. A DOZE-ban Jiri olyan világot mutat be, amely az álom határát feszegeti. Nem merülünk el teljesen az álom mélységeiben, egy űrben tartózkodunk, mely tele van meglepetésekkel, ahol sodródunk, szunyókálunk, lassan közeledünk az ébredéshez.

Gustavo Oliveira: Az érzékek esszenciája
kortárs táncelőadás

Fény: Földi Béla
Zene: montázs

Az Olaszországban élő és alkotó portugál koreográfus, Gustavo Oliveira „Essence of the Senses” (Az érzékek esszenciája) című koreográfiájában az érzékek állnak a figyelem középpontjában. Érzékeink teszik színessé számunkra a körülöttünk lévő világot: a virágok illatát érezni, a nyári nap erejét a bőrünkön, kedvenc ételünket ízlelni, a legcsodásabb zenéket hallgatni vagy a legszebb tájakban gyönyörködni….az első szerelem mindent elsöprő erejét is érzelmi túlfűtöttség hatja át. A koreográfia öt részből áll, melyek során a táncosok felfedezik önnön érzékeiket, elveszítik, majd újra rájuk bukkannak.

Táncolják a Budapest Táncszínház táncművészei: Juhász-Hörcher Noémi, Vattai Dzsenifer, Jenei Lilla, Mező Máté, Julien Klopfenstein, Salvatore Paonessa

Támogatók: NKA, EMMI, Budapest Főváros Önkormányzata, Nemzeti Táncszínház

  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!