1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
EGY NAP - VÁRKERTMOZI
Várkert Bazár - Szárazárok
9.2 / 10
5 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen. Kapunyitás: 19:00. 20 órától beszélgetés a film szereplőivel - vendég: Szamosi Zsófia, színművész

Magyar nyelven, angol felirattal, 109 perc.

A jegy felmutatásával ingyenes parkolást biztosítunk a Várkert Bazár mélygarázsában 3 órára (mely a Szarvas tér felől közelíthető meg). A helyszínen korlátozott számban pokróc is igényelhető.

Eső esetén a vetítés elmarad. Elmaradt előadás esetén aznap nincs visszaváltási lehetőség. A megváltott jegyek a helyszínen válthatók vissza vagy cserélhetők egy másik filmvetítésre a rendezvényszervező áltál meghatározott időpontig. Jegypénztárak nyitvatartása: https://bit.ly/2L9cCBS
Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján 19.30 óráig a www.varkertbazar.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja.
Rossz idő esetén az előadás megkezdésével, illetve a már megkezdett vetítés folytatásával 20 percet várhat. Amennyiben rossz idő miatt az előadás 35 perc után félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő.

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

Anna 40 körül van. Rohan. Van három gyereke, férje, munkája, anyagi szorongása. A pénzük fillérre, a napjaik percekre vannak beosztva. Anna odaér, megígér, elintéz, elhoz, fejben tart, órát tart. Anna nem éri utol a férjét. Szeretne beszélni vele. Úgy érzi, muszáj lenne. Úgy érzi, elveszti őt. És úgy érzi, nem térhet ki a mindig soron következő feladat elől. A hétköznapi, a masszívan monoton ütközik a törékennyel, a nem ismételhetővel.

Forgalmazza: Vertigo

Helyszín

Várkert Bazár
Budapest, 1013, Ybl Miklós tér 4.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!