Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MU TERMINÁL TERMINI HALADÓ CSOPORT: BEAVATÁS; MU TERMINÁL: PROVING GROUND III.
MU Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.2 / 10) - 397 értékelés alapján
  Leírás
Haladó csoportunkban olyan 14-17 éves gyerekek táncolnak, akik több éve járnak táncfoglalkozásainkra, és akik már készen állnak arra, hogy önálló koreográfiai estet hozzunk létre velük. Első ilyen produkciójukat két tanáruk, koreográfiai együttműködésben hozta létre. Barabás Anita és Fejes Ádám, a Haladó csoport első táncórájától a mostani produkciójuk létrehozásáig, meghatározó alakjai voltak a gyerekek szakmai fejlődésének.

Proving Ground III. – és tényleg improvizálunk!

Művészi inspiráció hiányában néhány alkotó az improvizáció nyújtotta művészi blöff lehetőségéhez nyúl. A profik elhitetik a nézőkkel, hogy az improvizáció egy valódi, téttel bíró művészi koncepció. A még profibbak egy egész szakmai karriert építenek az improvizációra, kutatják, fejlesztik azt, egészen addig, míg mestereivé válnak annak, és ezen keresztül találják meg belső lelki, művészi egyensúlyukat. A legprofibbak, miközben a színpadon, önmagukat szórakoztatják az improvizáció generálta vicces helyzetek által, még jegyeket is eladnak, olyan magukat progresszív beállítottságúnak tartó érdeklődőknek, akikkel már korábban, más, komoly improvizatőrök elhitették, hogy ez egy nézésre érdemes művészeti produktum!

Csak vicceltünk, ennek pont az ellenkezője igaz! Az improvizáció, az egyik legmagasabb művészeti érték! Bizonyítás céljából, ezúton szeretnénk Önöket sok szeretettel elhívni legújabb improvizációs estünkre!

Koncepció: Fejes Ádám
Előadók: MU Terminál Társulat
Zene: összevissza mindenféle improvizációs montázs

Támogatók: Nemzeti Kulturális Alap, Emberi Erőforrások Minisztériuma, MU Színház, Terminál Alapítvány, ICD2000 Kft., ÁR-TÉR HERBAHÓD Kft.

⚠️ Fontos!
Az előadások látogatása a hatályos kormányrendelet szerint védettségi igazolványhoz (plasztikkártya vagy EESZT applikáció) kötött: hozzá tartozó fényképes igazolvánnyal együtt fel kell mutatni a bejáratnál Ebbe nincs beleszólása sem az előadóhelynek, nekünk meg pláne nincs - akinek nincs védettségi igazolványa, azt nem engedheti be az előadóhely. Számos beltéri nézőtéren még kötelező a maszk viselése, így mindenképp legyen nálad!

  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?