1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
MU TERMINÁL TERMINI HALADÓ CSOPORT: BEAVATÁS; MU TERMINÁL: PROVING GROUND III.
MU Színház - Színházterem
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.4 / 10
640 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Haladó csoportunkban olyan 14-17 éves gyerekek táncolnak, akik több éve járnak táncfoglalkozásainkra, és akik már készen állnak arra, hogy önálló koreográfiai estet hozzunk létre velük. Első ilyen produkciójukat két tanáruk, koreográfiai együttműködésben hozta létre. Barabás Anita és Fejes Ádám, a Haladó csoport első táncórájától a mostani produkciójuk létrehozásáig, meghatározó alakjai voltak a gyerekek szakmai fejlődésének.

Proving Ground III. – és tényleg improvizálunk!

Művészi inspiráció hiányában néhány alkotó az improvizáció nyújtotta művészi blöff lehetőségéhez nyúl. A profik elhitetik a nézőkkel, hogy az improvizáció egy valódi, téttel bíró művészi koncepció. A még profibbak egy egész szakmai karriert építenek az improvizációra, kutatják, fejlesztik azt, egészen addig, míg mestereivé válnak annak, és ezen keresztül találják meg belső lelki, művészi egyensúlyukat. A legprofibbak, miközben a színpadon, önmagukat szórakoztatják az improvizáció generálta vicces helyzetek által, még jegyeket is eladnak, olyan magukat progresszív beállítottságúnak tartó érdeklődőknek, akikkel már korábban, más, komoly improvizatőrök elhitették, hogy ez egy nézésre érdemes művészeti produktum!

Csak vicceltünk, ennek pont az ellenkezője igaz! Az improvizáció, az egyik legmagasabb művészeti érték! Bizonyítás céljából, ezúton szeretnénk Önöket sok szeretettel elhívni legújabb improvizációs estünkre!

Koncepció: Fejes Ádám
Előadók: MU Terminál Társulat
Zene: összevissza mindenféle improvizációs montázs

Támogatók: Nemzeti Kulturális Alap, Emberi Erőforrások Minisztériuma, MU Színház, Terminál Alapítvány, ICD2000 Kft., ÁR-TÉR HERBAHÓD Kft.

Helyszín

MU Színház
Budapest, XI., Körösy József u. 17.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!