1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
ETNOROM - BUDAPEST FOLK FEST - KISEBBSÉGEK HANGJAI
Hagyományok Háza - Átrium
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
9.4 / 10
616 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
19.00 – EtnoRom
Az együttest a roma zene világhírű szólóénekes-párja, Balog József és Künstler Ágnes alapította a magyarországi cigányzene virtuózaiból, akik gyermekkoruk óta muzsikálnak és csaknem azóta állnak színpadon.

Dalaikra az elmúlt évtizedekben Japántól az Egyesült Államokig milliók ropták, hangjukat a Közép-Európából elsőként felcsendülő „autentikus roma hangként” ünnepelte a közönség. Húsz év zenei vándorlás után az EtnoRom megalapítása olyan állomás, mely a világok hídján fog egybe múltat és jelent, a nyers, ősi, autentikus hangot és a robbanékony világzenei hangzást.

Az EtnoRom megtalálta azt a dinamikus harmóniát, amely a koncerteket egy folyamatos, transzcendens vibrálásba forrasztja. Az együttes kétszer nyerte meg a Budapest Fringe Fesztivál szakmai fődíját, elsöprő sikerrel koncertezett Magyarországon, Európa majd’ minden országában és az Egyesült Államokban.

Műsorukban megtalálható a magyarországi oláh roma dalok mellett a szerb, román, orosz és balkán cigány világban gyökerező dallamok is. A koncerteket az EtnoRom zenei konyhájának hagyományos ízeivel: énekekkel, ritmushangszerrel, gitárral, szaxofonnal és magyarországi cigány tánccal teszik felejthetetlenné.

Balog József - ének, gitár, dalíró

Künstler Ágnes - ének, dalíró

Rózsa Béla - gitár

Kovács Krisztián - cajon

Molnár Tamás - szaxofon, kaval

Seres Vilmos - szaxofon

Helyszín

Hagyományok Háza
Budapest, 1011, Corvin tér 8.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!