1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
ÉLETKÖZELI ÉLMÉNY - GRUND IMPROVIZÁCIÓS SZÍNHÁZ
Fészek Művészklub - Fészek Művészklub Kupolaterem
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.5 / 10
17363 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Az előadásba minden alkalommal meghívjuk a budapesti kulturális élet egy fontos figuráját. Az ő történeteire vagyunk kiváncsiak. Azokra a sztorikra, amit csak a haverjainak szokott elmesélni. Vagy talán még nekik sem. A Grund Színház színészei ezeket a történeteket felhasználva, ezekből inspirálódva jelenetket improvizálnak.

Életközeli élmény
Budapesti arcok, képek, történetek

Az előadásba minden alkalommal meghívjuk a budapesti kulturális élet egy fontos figuráját. Az ő történeteire vagyunk kiváncsiak. Azokra a sztorikra, amit csak a haverjainak szokott elmesélni. Vagy talán még nekik sem. A Grund Színház színészei ezeket a történeteket felhasználva, ezekből inspirálódva jelenetket improvizálnak. Az előadás tehát mindig arról szól, ami ott, abban a pillanatban meg akar születni a vendég és a játszók közt.

Ezt a formátumot Armando Diaz, chicago-i imprómester találta ki 1995-ben, amikor egy új előadást akartak létrehozni a legendás Del Close rendezésében, de csak másfél próbára volt lehetőségük a bemutató előtt. Természetesen óriási siker lett a monológista és az improvizatőrök összjátékára építő show, amely mára az egyik legelterjettebb ú.n. „hosszú formátumú” improvizációs előadás lett Amerikában — New Yorktól Los Angelesig szinte minden nagyobb imprószínházban játsszák.

Az első alkalommal Szabó Simont hívtuk meg, aki a 21. századi magyar film egyik legkeresettebb színésze. Többek közt a Megdönteni Hajnal Tímeát vagy a Moszkva tér című filmekből ismerhetjük őt.

Szereposztás

Színész Szabó Simon

Helyszín

Fészek Művészklub
Budapest, 1073, Kertész u.36.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!