Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HOMO LUDENS
Nemzeti Táncszínház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1166 értékelés alapján
  Leírás
Szegedi Kortárs Balett előadása

"A Homo ludens nem kitalált történeteket, hanem olyan valós szituációkat mutat be, amelyek a mindennapi élet játszóterén íródtak. Hogyan kezelik az emberek kapcsolataikat, a másságot, a barátságot és főként a szerelmet? Hogyan találják meg az egyensúlyt álmaik és a valóság között? Hogyan találnak közös nyelvet, amellyel szót érthetnek egymással? A Homo ludens e kérdésekkel foglalkozik, a hétköznapi élet valóságát mutatja be, de ennél jóval többet láttat, a komoly felszín alatt meghúzódó abszurd humort. "  Juronics Tamás
 Rendező-koreográfus: Juronics Tamás

Táncolják: Haller János, Tóth Andrea, Palman Kitti, Tarnavölgyi Zoltán, Finta Gábor, Hajszán Kitti,
Kalmár Attila, Markovics Ágnes, Fehér Laura, Csetényi Vencel, Szarvas Krisztina, Czár Gergely, Zsadon Flóra, Horváth M. Gergő
Zene: Nino Rota, Astor Piazzolla, Kurt Weill, Lenny Kravitz, Elvis Presley
Díszlet-jelmez: Molnár Zsuzsa • Fény: Stadler Ferenc
Balettigazgató: Pataki András
Rendező-koreográfus: Juronics Tamás

A Szegedi Kortárs balett Homo Ludens előadása a társulat korai sikereinek egyike, de az idő, mit sem fogott rajta! Juronics Tamás rendező-koreográfus és a tánckar – kik színésznek sem utolsók – remek érzékkel ragadták meg a nagyvárosi létezés anomáliáit, férfi és nő kapcsolatának édesmély lehetetlenségét és egyáltalán azt, akik vagyunk, ahogy élünk. Annyira komolyan vesszük magunkat, hogy az már röhej.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Táncszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?