Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FACT - LEVÉLVÁLTÁSOK JUSTUS-LIEBIG UNIVERSITAT (DE)
Ódry Színpad - Hevesi Terem (Rákóczi út 21.)

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
A Lil LORIAN (Jeruzsálem) és Marc VILLANUEVA MIR (Barcelona) közti együttműködés gyümölcse ez az előadás-performansz, amely egyben vizuális és konceptuális utazás Jeruzsálem és Barcelona között, és amelyben Giessen jelenti a találkozási pontot.

(Justus Liebig Egyetem, Alkalmazott Színháztudomány Intézet, Giessen, Németország)

 A Levélváltások #1-ben a művészek személyes kérdéseiket teszik fel ezekkel a helyekkel és összetett politikai jelentőségükkel kapcsolatban. Középpontban két fontos esemény: a katalán függetlenségi referendum, valamint Trump elnök bejelentése, miszerint az USA elismeri Jeruzsálemet Izrael fővárosának. Az előadók azt kutatják valóság és fikció határán, hogy az ilyen kinyilatkoztatások milyen performatív hatással vannak ezekre a területekre, és megpróbálják megérteni az utópiák és disztópiák bonyolult hatását a valóságunkra.

Alkotók: Li LORIAN & Marc VILLANUEVA MIR
Video : Nora SCHNEIDER

Támogatók: Festival der jungen Talente, Frankfurter Kunstverein, Giessener Hochschulgesellschaft, Institut für Angewandte Theaterwissenschaft
Külön köszönet: Tal HARAN, Sarianna KANKKUNEN, Danny KRONBERG, Aviv TATARSKY, Mireia PÉREZ, Martina RUHSAM, Ia TANSKANEN, The Mouth and the Foot, Navadei HAUKAF

február 2. 21:30, Hevesi terem.
Az előadás hossza 80 perc szünet nélkül. 
Angol nyelven magyar felirattal. 

  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!