1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
BELŐLEM VALAKI #2
RS9 Színház - RS9+ Vallai kert
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.7 / 10
4063 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
BeLőLeM VaLaKi #2
Juhász Orsolya Anna és Horváth Bálint estje




Horváth Bálint dalai és zongoraművei Juhász Orsolya Anna és Horváth Bálint előadásában

„A dal, a megzenésített vers műfaja nem mondható tipikusnak a kortárs komolyzenén belül. A jelen művek sem a megszokott hozzáállással készültek, sokféle hatást magukon viselnek a népzenétől a romantikus dalhagyományon át a zenei közelmúltig.
E dalok több mint 15 éve íródnak. Néha évekig érlelődik egy-egy szeretett vers zenei megfogalmazása, máskor egy váratlan pillanat hívja elő. Magyar, angol, német nyelvű szövegek egyaránt szerepelnek köztük, korban is változatos a kínálat.
Juhász Orsolya Annával sokfelé elvittük már őket szerte a Kárpát-medencében, sőt azon túl is. Talán elmondható, hogy a közönség mindenütt talált bennük valamit, ami kedvére való volt, akár maguk a kompozíciók, akár a szövegek, vagy az előadás terén.”

Juhász Orsolya Anna énekesnő és Horváth Bálint zeneszerző műsora most Budapesten, a Vallai Kertben hallható. A koncerten elhangoznak Horváth Bálint régebbi és újabb megzenésített versei és zongoraművei.
Juhász Orsolya Anna (énekesnő, karnagy, zenetanár) folyamatosan dolgozik együtt kortárs zeneszerzőkkel, nevéhez számos ősbemutató kötődik. Horváth Bálint (zeneszerző, zeneszerzés-tanár) szóló-, kamarazenei, szimfonikus zenekarra írott művei elhangoztak szinte valamennyi jelentős hazai kortárs zenei fórumon.

Az előadás hossza: 70 perc

Helyszín

RS9 Színház
Budapest, 1075, Rumbach S. u. 9
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!