1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
AZ ÖLDÖKLŐ TEJCSARNOK
Hátsó Kapu - Színházterem
8.8 / 10
5 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Rejtő Jenő A detektív, a cowboy és a légió című kisregénye és egyéb Rejtő-szövegek alapján készült Kárpáti színdarabja, melyet Rejtő Jenő születésének 110. évfordulóján mutatnak be.

A nézők az italukat szürcsölve merülhetnek el az asztalok között kibontakozó kozmikusan groteszk eseményekben, és szurkolhatnak hőseinknek, hogy sikerüljön záróra előtt leadniuk a kiadónak legújabb remekművüket, a légiós, kalóz- vagy erotikus regényt, hogy kifizethessék belőle a hitelbe elfogyasztott rengeteg kávé és sör árát. Segítségükre van ebben Plack, az éhenkórász zseni, aki egy jó ötletért az anyját is eladná, és akitől nem csak azt tanulhatjuk meg, hogyan kell P. Howard-regényt írni, hanem hogy élet és a ponyvairodalom között kevesebb a különbség, mint gondolnánk.

Az előadás igazi szerelemmunka az alkotók részéről, akik a darab figuráihoz hasonló nincstelen lelkesedéssel kezdtek a megvalósításba, és most közösségi finanszírozásból szeretnék fedezni a rendkívül kis költségvetésű előadás költségeinek egy részét. Kárpáti igazi álomcsapatot szedett össze a független társulatok fiatal színészei közül. Van közöttük több ex-Szputnyikos, van, aki a TÁP-ból, a k2 színházból, a HOPPartból vagy a Titkos Társulatból érkezett.

A színészek közül többeket a BEKVART Zenekarból is ismerhet a közönség. A kocsmaasztalok mellett megszólalnak a hangszerek: zongora, basszusgitár, klarinét, tuba, dob, teremin.

A csapat a közösségi finanszírozás egy hónapos kampánya alatt meglepetés mini-videósorozattal jelentkezik, és exkluzív ajándéktárgyak felkínálásával, valamint támogatói jegyek elővásárlási lehetőségével egy korszerű pártolói/mecénás rendszer alapjait szeretné lefektetni. HÁTSÓ KAPU előadása
Csontváz, margó, sorminta
zenés kocsmaszínházi merényletre készülnek Kárpáti Péterék

Szereposztás

Színész Egger Géza
Színész Fekete Ádám
Színész Horváth Szabolcs
Színész Kárpáti Pál
Színész Keresztény Tamás
Színész Rainer Micsinyei Nóra
Színész Stork Natasa

Stáblista

Rendező Kárpáti Péter

Helyszín

Hátsó Kapu
Budapest, 1074, Dohány u.13
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!