Töltjük rögvest!
 
 
Ma este Színház! x Mastercard Priceless Specials
Last minute jegyek végre már 21:00 órától is!
A Mastercard Priceless Specials támogatásával a szokásos éjfél helyett már 21:00-től vehetsz nálunk féláron színházjegyet. Azaz nyertünk neked három órát!
Az éjfél előtti vásárláshoz szükséged van egy kódra. Hogyan működik az akció? Hogy kaphatsz kódot? Itt leírunk mindent, amit tudnod kell az újdonságról!
Szeretnék én is éjfél előtt jegyet venni! Mit kell hozzá tennem?

Az éjfél előtti vásárlást a Mastercard Priceless Specials kedvezményprogramja szponzorálja, ezért kódot innen tudsz letölteni. Nem is kell hozzá más, csak a Mastercard vagy Maestro bankkártyád!
(Ha egyéb bankkártyád van, görgess lejjebb a Kérdések és Válaszok részhez.)

Első lépésként regisztrálj a programba, ez pár perc csupán: kattints ide!

Ezután kapsz egy regisztrációt megerősítő emailt – kattints a benne lévő aktiváló linkre!

Belépve a Mastercard Priceless Specials oldalra add meg a Mastercard vagy Maestro bankkártyád számát és az érvényességi idejét. A CVC kódot nem kell megadnod! E nélkül nem tudja senki vásárlásra használni a kártyád, így teljesen biztonságos a regisztráció.

Innentől kezdve minden bankkártyás vásárlásod után, online vagy offline, bárhogyan használod vásárlásra a bankkártyád, kapsz egy pontot a Mastercard Priceless Specials egyenlegedre. Ezeket a pontokat tudod beváltani különböző kuponokra. Ilyen a Ma este Színház! kupon is, amivel éjfél előtt tudsz vásárolni!

Ha most regisztrálsz, bizonyos adataid megadása esetén dupla pontot írnak jóvá bónuszként! Ezeket rengeteg más kedvezményre is felhasználhatod, pl. kávézókba, könyvesboltba – érdemes körülnézned!

Az összes fenti lépés megvan 5 perc alatt, egyszerű, biztonságos és teljesen ingyenes. Szóval ne halogasd, regisztrálj most, hogy gyűljenek a pontjaid, és amikor aktuális lesz, már rögtön 21:00 órától vehess színházjegyet!

Kérdések és Válaszok:
 • Csak Mastercard és Maestro bankkártyával kaphatok 21:00-es vásárláshoz szükséges kódot?
  Igen. Az éjfél előtti vásárlást a Mastercard Priceless Specials kedvezményprogramja szponzorálja. Ebbe a programba Mastercard és Maestro bankkártya-birtokosok tudnak regisztrálni és kupont letölteni. Akkor se keseredj el, ha nem Mastercardos vagy Maestros vagy! Azok is jól járnak, akik egyéb kibocsátású bankkártyát használnak, hisz 3 órával korábban láthatják, hogy milyen előadásokból válogathatnak éjféltől.
 • Jegyet vásárolni továbbra is tudok bármilyen bankkártyával?
  Persze! Jegyvásárláshoz továbbra is bármilyen bank által kibocsátott bármilyen típusú, márkájú bankkártya megfelelő! Csak a 21:00-es kupon letöltéséhez szükséges Mastercard vagy Maestro bankkártya.
 • Hányszor tudok egy kóddal éjfél előtt vásárolni?
  Egy kódot egy alkalommal tudsz felhasználni, tehát egy kóddal egyszer vásárolhatsz éjfél előtt. Egy vásárlás alkalmával azonban bármennyi jegyet vehetsz! Tehát akár 1db, akár 10db jegy van a kosaradban, elég egy kód a 21:00-es vásárláshoz!
 • Sokszor járok veletek last minute színházba. Kérhetek újabb kupont, ha felhasználtam az előzőt?
  Naná! Akárhányszor tölthetsz le és használhatsz fel kódot, nincs korlát.
 • Meddig él ez a promóció?
  Egy teljes évig biztosan! Tehát 2018. augusztus 1-től 2019. július 31-ig biztosan vehetsz 21:00-től jegyet – és a folytatás sincs kizárva!
 • Mi van, ha nem akarok ebben az egészben részt venni?
  Számodra minden marad a régiben. Éjféltől zavartalanul vásárolhatsz kedvedre a megszokott módon! Ez egy új lehetőség, amivel még úgy is jobban jársz, ha nem használod aktívan, hisz láthatod a másnapi előadások listáját három órával éjfél előtt!
 • Olyan kérdésed van, amire nem kaptál választ? Netán elakadtál a regisztrációban?
  Hívd a Mastercard Priceless Specials Ügyfélszolgálatát munkanapokon 9-17 óra között a 06-1-888-7888 telefonszámon, vagy írj nekik a mastercardkedvezmenyek@wonderduck.hu címre.
  Ha nekünk írnál, minket mindig elérsz a hello@maesteszinhaz.hu címen.