Töltjük rögvest!
 
 
🎭 Elsőbbségi Beszállás Mastercard Priceless Specials kóddal! 🎫
Last minute jegyek mindenki előtt, 20:00 - 20:59 között!

REGISZTRÁLOK!

Csapj le elsőként a legjobb helyekre! Mastercard Priceless Specials kóddal egy teljes órával a szokásos 21:00 előtt böngészhetsz és vásárolhatsz a holnapi jegyek között!
Az Elsőbbségi Beszálláshoz szükséged van egy kódra. Hogyan működik az akció? Hogy kaphatsz kódot? Itt leírunk mindent, amit tudnod kell az újdonságról!
Szeretnék elsőként lecsapni a jegyekre 20:00-tól! Mit kell hozzá tennem?

Ehhez szükséges kódot a Mastercard Priceless Specials kedvezményprogramján belül tudsz letölteni – teljesen ingyenesen.

Első lépésként regisztrálj a programba, ez pár perc csupán.

Belépve a Mastercard Priceless Specials oldalra add meg a Mastercard vagy Maestro bankkártyád számát és az érvényességi idejét. A CVC kódot nem kell megadnod! Így teljesen biztonságos a regisztráció, mivel a CVC nélkül nem tudja senki vásárlásra használni a kártyád!

Töltsd le a kuponkódot, írd be 20:00-20:59 között bármikor a Főoldalunkon, és böngéssz két hétig Elsőbbségi Beszállással!

REGISZTRÁLOK!

Az összes fenti lépés megvan 5 perc alatt, egyszerű, biztonságos és teljesen ingyenes. Szóval ne halogasd, regisztrálj most, hogy már 20:00-tól válogathass a legjobb last minute jegyek közül!

Ha ez nem lenne elég, innentől kezdve minden bankkártyás vásárlásod után, online vagy offline, kapsz egy pontot a Mastercard Priceless Specials egyenlegedre. Ezeket a pontokat tudod beváltani különböző kuponokra, kedvezményekre, pl. kávézókba, könyvesboltba – érdemes körülnézed!

Kérdések és Válaszok:
 • Kimaradok, ha nem Mastercard vagy Maestro bankkártyám van? 😞
  NEM! 🙂 Szinte biztos, hogy legalább egy közeli rokonodnak vagy barátodnak van Mastercard bankkártyája. A programba regisztrálni ingyenes, gyors, egyszerű és azonnal, pontgyűjtés nélkül letölhető a kuponkódunk, akár több is! Kérd meg az ismerősöd, hogy regisztráljon a kártyájával és küldje tovább neked a kódot, pár perc alatt megvan az egész! Az így beírt kód két hétig érvényes lesz neked! Korlátozás nélkül tölthető le kuponkód, tehát ő sem marad hoppon, sőt küldhet neked többet is! 🙂
 • Jegyet vásárolni továbbra is tudok bármilyen bankkártyával?
  Persze! Jegyvásárláshoz továbbra is bármilyen bank által kibocsátott bármilyen típusú, márkájú bankkártya megfelelő! Csak a 20:00-20:59 közötti vásárláshoz szükséges kupon letöltéséhez szükséges Mastercard vagy Maestro bankkártya.
 • Hányszor tudok egy kódot felhasználni?
  Egy kód megadásával két hétig tudsz Elsőbbségi Beszállással böngészni! Ha lejárt a két hét, egyszerűen csak tölts le egy újabb kódot!
 • Meddig él ez a promóció?
  Idén karácsonyig biztosan, szóval érdemes regisztrálnod! 2019. október 28-tól 2019. december 23-ig biztosan vehetsz 20:00-től jegyet kuponnal – és a folytatás sincs kizárva!
 • Mi van, ha nem akarok ebben az egészben részt venni?
  Semmi vész! 21:00 órától ugyanúgy vásárolhatsz kedvedre a megszokott módon!
 • Kérdésed, véleményed van? Elakadtál a regisztrációban?
  Minket mindig elérsz a hello@maesteszinhaz.hu címen - rögtön válaszolunk!

KÉREM A KÓDOT!