Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FŐHŐS - CEGLÉDI ZOLTÁN
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 146 értékelés alapján
  Leírás
Vajon kinek az életével játszunk? Beszélgetés és játék ismert, közéleti szereplőkkel. Drámák, örömök, titkok és vágyak imprójelenetekben. Minden alkalommal új Főhős a középpontban.Vele, róla, neki, nektek. Ő középen, mi körülötte egy impróuniverzumban. Nincs előre megírt forgatókönyv, az adott este története lesz a mi történetünk. A Főhőssel beszélgetünk, és eljátsszuk, megmutatjuk, felfedezzük az életét. Vajon megfejtjük Őt közösen?

Ceglédi Zoltán jogász, elemző, publicista.

1979-ben született Tiszaföldváron, gyerekként Tompán élt, gimnáziumba Bajára járt, majd jogi diplomát szerzett a Pécsi Tudományegyetemen.

2004 óta él a fővárosban. Három évig sajtóreferens az SZDSZ-frakció mellett, majd hét évig a Republikon Intézet vezető tanácsadója.
2015 óta saját cégét vezeti. Szakterülete a politikai PR, kommunikáció. Publicisztikáit a hvg.hu és a 168óra közli. Gyakori vendége elemző- és vitaműsoroknak, Kálmán Olgától Puzsér Róbertig sokféle műsorvezetővel szemben van széke.
2017 óta rendszeres vendégfellépő a Dumaszínházban.

Magyarosított családneve (eredetileg: Crnkovics) okán állandó küzdelmet folytat a fővárosi lakossággal arról, hogy a „bunyevác” egy népcsoport, nem egy jelző.
Szerelmes Olaszországba, futballistafeleségként élt is ott, így egész jól főz, főleg tésztát.

 

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?