Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FRÖCCS TARI ANNAMÁRIÁVAL - ONLINE ÉLETÜNK - GENERÁCIÓK A VILÁGHÁLÓN
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 145 értékelés alapján
  Leírás
Az online együttélésről, szerepekről, viszonyulásokról, a közösségi média káros és hasznos hatásairól beszélgetünk és játszunk Tari Annamáriával április 17-én.

Az online térben a szép arcunkat mutatjuk, a vidám pillanatokat, hogy a gyerekünk milyen okos, hogy milyen finomat főztünk, milyen szuper helyeken jártunk, milyen tehetséges PR-osok vagy épp pilóták vagyunk. De ha elmentünk futni és nem posztoltunk, akkor meg sem történt...? És tényleg mindenkinek jobb élete van, mint nekem?

Az Y és Z generáció nagy részének van Facebook-oldala, Instagram-fiókja, Pinterestje, Twittere és Snapchate.
De ki mennyire önmaga ebben a térben? Milyen arcunkat mutatjuk és mit fedünk el? És hogyan tud kapcsolódni egymáshoz unoka-nagymama? Visszajelölöm anyámat? Apaként felmenjek a közösségi médiába vagy ciki lesz? Ha felszedtem nyolc kilót, inkább töröljem is magam minden platformról?

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.
Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?