Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CSOPA NIGHT JEGY+ ÖVEGES TERMI SCIENCE SHOW
Csodák Palotája
  17:00 az Öveges teremben
LEGOLCSÓBB JEGYÁR
2300 Ft
KEDVEZMÉNY
50%
MA ESTE SZÍNHÁZ! ÁR
1150 Ft
KEZELÉSI KÖLTSÉG
288 Ft
ÖSSZESEN
1438 Ft

A belépőjegy a mai napra érvényes, a Csopa Night 17:00 - 20:00 óráig látogatható.

Már csak 6 jegyünk maradt erre az előadásra!
  Értékelés

(9 / 10) - 46 értékelés alapján
  Leírás
A Csopa Night sávban a programok látogatása mellett a Csopa játékos "megállói" is látogathatók, kipróbálhatók, így 17:00-20:00-ig tartalmas, 3 órás programot kínálunk a szórakozási lehetőséget keresőknek. A megvásárolt jegy egy látványos kísérletbemutató előadás megtekintésére is feljogosít az Öveges teremben 17:00 kezdéssel. A jegyek hétfőtől-csütörtökig használhatóak fel!

A Csodák Palotája fontos küldetése, hogy a természettudományok megismertetése mellett élő kapcsolatot tartson fenn a "mai" tudósokkal, s látogatói elé tárja a laborokban, szakmai műhelyekben születő legújabb eredményeket.

Hétköznap kora esténként ismeretterjesztő előadásokkal, beszélgetésekkel, workshopokkal várjuk az érdeklődőket. Sikersorozataink is folytatódnak, kutatókat látunk vendégül a Tudományos Csopa Caféban, könnyed hangulatban ismerkedünk egy-egy témával a Csopa Science Pubban. Nem feledkezünk meg a közlekedés- vagy az energiatudományok rajongóiról sem, foglalkozunk a hétköznapok tudományos vonatkozásaival. Természettudományi HUB-ként működünk a jövőben is, számos partnerprogramot befogadva, legyen szó a robotikáról, a csillagászatról vagy a szárnyaikat bontogató fiatal kutatókról.
A Csopa Playtime-ban pedig a Társasjátékoké a főszerep. Több, mint 50 társasjátékkal játszhattok nálunk!

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed mobilon vagy kinyomtatva is bemutathatod!
  Cím
  Hogy tetszett?