Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

FŐHŐS - ERŐS ANTÓNIA
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(9.3 / 10) - 6 értékelés alapján
  Leírás
Milyen érzés húsz éve vezetni az RTL Klub híradóját? Miért fontos Erős Antónia számára a társadalmi felelősségvállalás a cukorbetegséggel kapcsolatban? Miért döntött úgy az utóbbi időben, hogy bepillantást enged a magánéletébe? Téged is érdekel?

Főhős című előadásunkban ismert közéleti személyiségekkel beszélget műsorvezetőnk, Bódy Gergő, a társulat tagjai pedig az elmeséltekből inspirálódva játszanak hol mulatságos, hol nagyon is drámai jeleneteket. Láttuk már, hogyan lépett le otthonról Pásztor Anna 17 évesen, milyen volt egy családi ebéd Mácsai Páléknál annak idején, hogyan alapított zenekart a gimnáziumban Ganxsta Zolee és hogy milyen főnök D. Tóth Kriszta.

Februárban a műsorvezető, újságíró, pedagógus Erős Antónia lesz a vendégünk, és az ő életéről imprózunk nektek. Hogy mi várható az estén? Ez csak rajtatok és a Főhősünkön múlik, hiszen arról játszunk, ami ott és akkor történik, ettől lesz a beszélgetés és a játék is egyszeri és megismételhetetlen.

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?