Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BALETT WORKSHOP
Kelemen László Kamaraszínház - Új Kelemen László Kamaraszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 413 értékelés alapján
  Leírás
Nyílt nap a Kecskemét City Balettel Tudtad, hogy a tánc gyökerei egészen az ókorig nyúlnak vissza? Tudtad, hogy szinte minden mozdulathoz tartozik francia szakkifejezés? Tudtad, hogy a Padödö nem csak egy zenekar? És azt, hogy a balett minden létező izmot és ízületet igénybe vesz?

Tudod, hogy mi köze a Napkirálynak a klasszikus baletthez? Tudod, hogy egy táncos mennyi kalóriát eszik egy nap? És azt tudod, hogyan tudja a füle mellett is megtartani a lábát? Tudod, hogyan kell tökéletesen piruettezni? Tudod, mitől kemény a spicc-cipő? Tudod, hogyan készül egy koreográfia? És az eszedbe jutott már, hogy a táncosok vajon hogyan tudják megjegyezni, melyik mozdulat után melyik következik? Láttál már balerinát közelről? És álmodtál már arról, hogy te magad is az vagy?

A Kecskemét City Balett nyílt napján minden kérdésedre választ kaphatsz. A társulat vezetője, Barta Dóra nem szokványos módon enged bepillantást a kulisszák mögé – táncosai segítségével elmeséli és megmutatja azt, mitől izgalmas műfaj a balett; a legbátrabb látogatók pedig végül maguk is beállhatnak a balettrúd mellé.

A részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.
Jelentkezés az info@hiroskozpont.hu e-mail címen.

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Kecskeméti Katona József Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?