Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FELOLVASÓSZÍNHÁZ - NINA SEGAL: AZ ÉJSZAKÁBAN
Maladype Színház - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Felolvasószínház – Nina Segal: Az éjszakában

Nina Segal költői víziója először lesz látható magyar nyelven a Maladype Színházban, egy zongora és öt emberi hang tolmácsolásában.
Az eseményt szokás szerint beszélgetés követi, amelynek keretében az új drámák, égető kérdések, az írás vagy a fordítás is terítékre kerülhetnek, de a bátrabbak saját szövegeket is felolvashatnak.

NŐ: Huszárik Kata, Szilágyi Ágota, Tankó Erika
FÉRFI: Bödők Zsigmond
Zene: Horváth Hannah, Kisgyörgy Ilka
Fordító: Sényi Fanni, Bartha Lóránd

Nina Segal drámája egy gyerekszobából kiindulva vezeti le az apokalipszist, céltudatosan megragadva korunk morális útvesztőit. Az írónő darabjával jelen idejűvé tesz egy olyan világot, amelyet ízig-vérig átitat a terror, felelőtlenség. Mégis éppen a nemzés, a teremtés az az egyetlen gesztus, amellyel felülírhatjuk magunkat. Az éjszakában van egy pillanat, mikor az idő megáll, és a létrejött vákuum átjárhatóvá teszi a valóságokat. A férfi és a nő egy tudatvesztett zuhanásban találják magukat, egy pillanatra (napkelte előtt).
Nina Segal (29) Londonban és New York-ban élő és alkotó drámaíró. Az éjszakában (napkelte előtt) című debütáló darabját 2016-ban díjazta a Yale Drama Series, illetve az abból keszült előadást a londoni Gate Theatre, Ben Kidd rendezésében. Az amszterdami NDSM Treehouse rezidencia-program résztvevője volt 2015-ben, a Soho Young Company tagja. Jelenleg a HighTide First Commissions-ösztöndíj alkotója. Munkái műhelyekben készülnek, általában a színészekkel közös játékok mentén, amelyeket hosszan tartó kutatások előznek meg.

  Szereposztás
NŐ 
Huszárik Kata 
NŐ 
Szilágyi Ágota 
NŐ 
Tankó Erika 
FÉRFI 
Bödők Zsigmond 
  Stáblista
Rendező 
Bartha Lóránd 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél vagy nem tudsz nyomtatni, a Maladype Bázisnál elég az is, ha a jegyed bemutatod okostelefonon a pénztárban a kinyomtatott papír helyett - más módon viszont nem tudják elfogadni a jegyet.
  Cím
  Hogy tetszett?