Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZAKONYI KÁROLY: KÉT NŐ (ÉS VALAKI)
Játékszín - BOCK Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(9.2 / 10) - 5 értékelés alapján
  Leírás
SZÍNHÁZI VILÁGNAP A JÁTÉKSZÍNBEN Szakonyi Károly: KÉT NŐ (ÉS VALAKI) Öt komikus este

Immáron több évtizedes hagyomány, hogy március 27-én, a Színházi Világnapon különleges eseménnyel rukkolnak elő a magyarországi színházak is, így a Játékszín is.

Vagyis ezen a napon a Játékszíben is lesz kulisszajárás, színházi világnapi üzenet – és egyéb különleges színházi meglepetések.
Többek közt ezen az estén, pontosabban csak ezen az estén, egy alkalommal, Tóth Enikő és Zsurzs Kati felolvasószínházi formában bemutatják Szakonyi Károly eddig még sehol nem játszott komédiáját a Két nő-t.

A felolvasószínházon a szerző maga is részt vesz, mely után vele és a két színésznővel beszélget a műről, az alkotásról és sok minden másról Lőkös Ildikó dramaturg.

Történik napjainkban egy budai lakásban, egy esős őszi délután. Két nő érkezik zajosan, ázottan az esőtől. Az egyik szüntelen beszél a mobilján, egyik kezében tömött cekker, aminek egyik szeme belegabalyodott a másik kabátgombjába, ezért őt szinte maga után húzza a szobába… A neves drámaíró eddig még be nem mutatott új komédiája két nő különös találkozásáról, barátságáról, összeveszéséről és talán kibéküléséről – és mindez mi másért, mint a titokzatos harmadikért...

A felolvasószínházat követően Lőkös Ildikó beszélget a szerzővel és az alkotókkal.

Játékszín, Bock Színpad (Budapest VI. Jókai utca 21.)
A Színházi Világnapon, 2017. március 27-én hétfőn este 7-kor

  Szereposztás
Nóra 
Zsurzs Kati 
Edina 
Tóth Enikő 
  Stáblista
Dramaturg 
Lőkös Ildikó 
Rendező 
Cseh Judit 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron.

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, a Játékszínben semmiképp sem maradsz le az előadásról: elég, ha a jegyed bemutatod okostelefonon vagy átküldöd nekik e-mailben.
  Cím
  Hogy tetszett?