Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

KÖLTÉSZET ALA CARTE
Játékszín - BOCK Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.9 / 10) - 2531 értékelés alapján
  Leírás
Hirtling István vezetésével: KÖLTÉSZET A’ LA CARTE

Vers, avagy, amit kívántok– akár ez is lehetne az alcíme annak az estnek, amire január utolsó hétfőjén kerül sor a Bock Színpadon, Hirtling István vezetésével. Főúr: HIRTLING ISTVÁN Akik tálalnak: ZSURZS KATI SZŐLŐSKEI TÍMEA SZIRTES BALÁZS VADÁSZ GÁBOR Leírás:  A Játékszín nézői közt bizonyára vannak, akik már régóta várják ezt az eseményt, hisz valami hasonló élményben részesülhettek a szeptemberi Színházak Éjszakáján, amikor a Játékszín színészei azokat a verseket és olyan stílusban mondták el, ahogy azt a nézők rendelték. A „rendeléseket” a méltán kedvelt, népszerű színész, Hirtling István vette föl – hol szellemesen, hol bájosan, hol kissé pimaszul kommentálva azokat. Mivel a nézőink körében nagy sikert aratott ez a játékos műfaj, sőt, mi több, azóta keresték is a műsorunkon – az az ötlet született, hogy egy zimankós téli estén akár újrázhatnánk is. Január 30-ára esett a választás. Ekkor már az Életrevalók próbafolyamatának kellős közepén leszünk, melyben Hirtling István éppen a kerekesszékes, rokkant, ámde milliomos gyáros főszerepét alakítja. Ezért arra gondoltunk, hogy a Költészet a’ la carté-ban épp azok legyenek a partnerei, akikkel az Életrevalók-ban is együtt játszik. A fölkért négy színész – Zsurzs Kati, Szőlőskei Tímea, Szirtes Balázs és Vadász Gábor – nagy örömünkre, és remélhetőleg a közönségére is rögtön igent mondott.  Az étlapot összeállítja, vagyis a verseket válogatja: Lőkös Ildikó.
  Szereposztás
Színész 
Hirtling István 
Színész 
Erdélyi Timea 
Színész 
Kerekes József 
Színész 
Lévay Viktória 
Színész 
Szirtes Balázs 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron.

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, a Játékszínben semmiképp sem maradsz le az előadásról: elég, ha a jegyed bemutatod okostelefonon vagy átküldöd nekik e-mailben.
  Cím
  Hogy tetszett?