Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HONEYBEAST - SYMPHONEY
Erkel Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A legnagyobb Honeybeast-slágereket ezúttal nagyzenekari kísérettel, az Erkel Színház patinás közegéhez illesztve hallgathatjuk meg.

A vendégzenészekkel kibővített zenekart tizenhat fős vonóskar, fúvós szekció és egy negyven fős kórus segíti november 23-án. „A zenei élményre, a megszólalásra koncentrálunk most, nem annyira a rockos bulik hangulatára. Maradandó zenei és vizuális élményt szeretnénk adni a közönségünknek. A jól ismert dalok mellett olyan nóták is felcsendülnek, melyeket a turnékon nem játszunk, mert intimebbek, a zajos bulikon nem működnének, viszont a közönség és mi is szeretjük őket” – meséli a Honeybeast-dalok szerzője, Bencsik-Kovács Zoltán.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az Erkel Színháznál elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1087, II. János Pál pápa tér 30. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?