Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

ÁSÓ, KAPA ÉS A NAGYKALAND
Csiky Gergely Színház - Agóra

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A PTE Táncegyüttes táncbohózata 2 felvonásban

Vezető koreográfus: Bánkyné Perjés Beatrix
Forgatókönyvíró, dramaturg, rendező: Bánkyné Perjés Beatrix, Szuhán-Glass Beáta
 
George Sinclair Junior, apja virágzó vállalatának egyedüli örököse kelepcében érzi magát, hiszen leendő mostohaanyja mindent megtesz, hogy lányát feleségül vegye. Emiatt úgy dönt, útra kel, hogy a világot körbejárva megtalálja azt a lányt, akit neki rendelt az ég. Az utazása során” láthatatlan” kísérői hol hátráltatják, hol segítik küldetésének teljesítésében, ám Kubától Takamaka szigetén át Kínáig sehol sem lel rá a megfelelő párra, viszont gazdagodik egy mókás jó baráttal. Gyönyörű tájakon jár, megismer érdekes kultúrákat, együtt táncol a legkülönfélébb gondolkodású és öltözködésű népekkel, megismeri bolygónk csodáit. Amikor pedig egy látomás során nagy felismerést tesz, végleg megváltozik az élete.
 
Darabunk végigkalauzolja a nézőket Földünk csodálatos vidékein, mindezt látványos vetítés, a helyszínek jellegzetes, fülbemászó zenéinek, változatos táncainak és káprázatos népviseleteinek kíséretében, s válik így kicsik és nagyok örök kedvencévé.
 
A PTE Táncegyüttes, nagysikerű Meseszép… című családi táncestje után ezúttal táncbohózattal áll a közönség elé, melynek története, zenei és látványvilága a fiatal korosztálytól az idősebbekig mindenki számára vidám szórakozást ígér.
 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
  Hogy tetszett?