Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A SZÜLETÉSNAP - KOMÉDIA
Ivancsics Ilona és Színtársai - Szentendre PMK

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Harold Pinter: A SZÜLETÉSNAP Abszurd-komédia két felvonásban

Váratlanul két férfi toppan be egy különös "vendégpanzióba" egy angol tengerparti nyaralóhelyen. Különös ez a panzió, mert a tulajdonosok, egyáltalán nem várnak új vendégeket. Elég nekik az az egy, aki immár egy éve ott lakik náluk: Stanley, a valamikori zongoraművész, aki iránt a szomszéd Meg, gyengéd érzelmeket táplál. A két új vendég titkos megbízatással érkezik, s hamarosan kiderül, hogy Stanley érdekli őket, akinek épp születésnapja van, és hiába tiltakozik az érintett, a két férfi még a szomszéd lányt is meghívja, és "felejthetetlen" születésnapi zsúrt rendez az ünnepeltnek. A zsúron aztán elszabadul a pokol... Rendező
EICHNER ANDRÁS
  Szereposztás
Goldberg 
Széles Tamás 
McCann 
Szőke Zoltán 
Meg 
Farkasinszky Edit 
Petey 
Barbinek Péter 
Lulu 
Venczel Hajnalka 
Stanley 
Stubnya Béla 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?