Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GREACE ÉS GLORIA - SZÍNMŰ
Ivancsics Ilona és Színtársai - Szentendre PMK

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(10 / 10) - 1 értékelés alapján
  Leírás
Tom Ziegler Grace és Gloria Színpadi játék két felvonásban

Hogyan adunk számot életünkről? Miért vagyunk ezen a világon? Nincs ember, akit ne foglalkoztatna ez a kérdés, hiszen életünk minden percében ott ólálkodik körülöttünk a változás és az elmúlás. Grace-t, az idős parasztasszonyt nemrég engedték ki a kórházból. Gondozója Gloria, miután elhagyta New Yorkot és egy sikeres állást, most önkéntes ápolóként érkezik hozzá. Kettőjük történetét mondja el az ismert amerikai író, miközben a néző önfeledten nevet az élet abszurd helyzetein. Egy humorral teli megható történet a hitről, életről és halálról. A Pécs-Baranyai Kulturális Szövetség nívódíjával kitüntetett előadás. a Pécsi Nemzeti Színház vendégelőadása.
  Szereposztás
Grace 
Sólyom Katalin 
Gloria 
Füsti Molnár Éva 
  Stáblista
Rendező 
Füsti Molnár Éva 
Díszlet-jelmez 
Tresz Zsuzsa 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?