Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
WILLIAM SHAKESPEARE: HAMLET
Éless-Szín - Petőfi Sándor Művelődési Ház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az Éless-Szín vendége a Thália Tanoda William Shakespeare: HAMLET mozgásszínházi előadás egy részben

50 percben megismerhetjük William Shakespeare Hamlet című drámájának történetét, cselekményének helyét, idejét, a dráma központi témáját és a főbb szereplőket. Mindezt mozgással, dinamikus zenével és tőrpárbajjal! Központi szerepet kapnak a konfliktusok és bonyodalmak. Hamlet valóra váltja elhatározását és őrületet színlel. Csúcspont Az „egérfogó”-jelenet. Claudius bűnössége kiderül Hamlet számára. Hamlet megöli Poloniust, a tragikus események felgyorsulnak. Ophelia megőrül, majd meghal. Laertes és Claudius szövetkezik Hamlet ellen. Laertes párbajra hívja Hamletet a király tanácsára, és hogy most biztos legyen győzelmében, a királytól kapott mérgezett kardját használja. Harc közben azonban kardot cserélnek,így hiába vágja meg Hamletet, az ő kardcsapásától hal meg Leartes. A király is biztos akar lenni a dolgában, ezért még a bort is megmérgezi, de azt Gertrúdis, a királynő issza meg és hal meg tőle. Hamlet utolsó erőfeszítésével még leszúrja Claudiust. Szereplők: Hamlet:................TÓTH KRISTÓF Claudius:..............KATONA ZSOLT Gertrud:................KÄFER-NAGY NATÁLIA Hamlet atyja szelleme: ...BAHRAMI BENCE Polonius:........................FÜLÖP MÁTÉ Laertes:..........................CZIBOLYA ZOLTÁN - KISS ÁRPÁD Ophelia:...............BIACSI NIKOLETT - HEGE VERONIKA - SINKÓ RÉKA Marcellus:.......................RÁTKAI BÁLINT Horatio:...........................JUHÁSZ TIBOR Színészek:.....................SIMON PETRA - BAHRAMI BENJAMIN Jegyek ára: 1.500,-Ft. A helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik.  
  Stáblista
Rendező 
Gyöngyösi Tamás 
Tánc 
Bakó Gábor 
Tánc 
Sinkó Réka 
Beszéd 
Trokán Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?