Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HELYTÖRTÉNETI ELŐADÁS: A PESTI BRODWAY LÁNYAI, MOLNÁR DÁNIEL ELŐADÁSA
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A pesti Broadway lányai – Mulatók, varieték és válogatott huncutságok a két világháború között Előadó: Molnár Dániel színháztörténész

A XX. század első felében már statisztikusokat próbára tevő mennyiségű lokál, mulató, varieté, és műsoros szórakozóhely működött Budapesten. Utánaeredünk a kor szimplakertjeinek, illetve azoknak - a korszakban hírhedt - vállalkozóknak és előadóknak, akik ezt a szférát a harmincas évekre felvirágoztatták. A görlök és a szórakoztatóipar mára elfeledett közkatonái mellett megismerjük azokat is, akik e lenézett és erkölcstelenként megbélyegzett közegből a Nemzet Színészévé váltak; kiderül, miben különbözött az 1930-as évek bulvárja a maitól, és kinek a „botrányos” műsoráról rendeztek vitát a Parlamentben is. Fb-esemény: https://www.facebook.com/events/121233454967454/ Jegyár: 500 Ft, helytörténeti klubkártyával ingyenes Jegyvásárlás az Eötvös10 jegypénztárában és a jegy.hu-n.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?