Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AZ ELTŰNT HANGOK MESÉJE - BÁBRAKADABRA BÁBSZÍNHÁZ
KULTKIKÖTŐ - Balatonfenyves - Fenyvesi Gyerekszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Óvodásoknak íródott interaktív, zenés-bábos mese. Bábszínház zenével, zenés műsor bábszínházzal. A gyerekek és a játék segítségével sok minden kiderül a hangszerekről és a muzsikáról.

De jó is lenne, ha minden ember zenére ébredne és zenére aludna el. Vidám muzsika szólna folyton-folyvást. Biztos nem lenne több bánat és szomorúság a világon.
Metronóm mester és tanítványai elhatározzák, hogy megajándékozzák az embereket, elviszik hozzájuk a zenét. Először a furulya, majd a szájzongora, végül az ütőhangszerek indulnak útnak, de sajnos egyikük sem jár sikerrel. Útjuk ugyanis egy sűrű erdőn át vezet, ahol Huncutvári Botfülű Manó várja a gyanútlan utazókat. Ő bizony ki nem állhatja a zenét, ezért a hangszerek hangocskáit eldugdossa, szétszórja a fák között. Már-már kudarcot vallana a szándék, amikor Metronóm mester úgy dönt, hogy közbelép. A gyerekek segítségével - akik természetesen eddig sem ültek tétlenül - visszaszerzi Huncutvári Botfülű Manótól a kottafejeket, és a velük leírt zenét a hangszerekkel együtt végre diadalmasan átadja az embereknek. Mivel pedig minden és mindenki kéznél van, a mese végén megszólal a zenekar. Mi a metronóm?
Hogy működik a furulya?
Hogyan kell az ütőhangszereken játszani?
Miért van a kotta?
Mozdulatjátékok, tempójáték, képmutogatás, találós kérdések, közös zenélés és éneklés.  Az előadás időtartama 40 perc. Bővebb információ:
Tel: +36 30 66 55 989
Mail: jegy@kultkikoto.hu
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
  Hogy tetszett?