Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AMAZONOK
Szentendrei Városháza - Városháza Udvara.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.4 / 10) - 182 értékelés alapján
  Leírás
JEAN MARIE CHEVRET: AMAZONOK A Rózsavölgyi Szalon előadása Esőhelyszín: Pest Megyei Könyvtár színházterme

Martine negyven körüli háziasszony, akit nemrég hagyott el a férje egy huszonéves szőkeségért. Egyetlen vigasza az albérlője, Loïc, aki csipkelődő megjegyzéseivel tartja benne a lelket. Hatalmas lakásába befogadja két barátnőjét: a sikeres üzletasszony Mickey-t és az állásából nemrég kirúgott Annie-t. A három nő elhatározza, hogy kötöttségek nélkül, amazonok módjára fognak élni. Ám minden megváltozik, amikor egy közös barátnőjük fia átmenetileg beköltözik hozzájuk…
Az Amazonok alapproblémája a magány és a kapuzárási pánik. A szereplők páncélt növesztenek, hazugságok mögé rejtőznek, újabb és újabb mentségeket találnak a hibáikra, de szép lassan lekopik a felszíni máz és kiderül az igazság, amivel ennyi idő után még nehezebb szembenézni.        
Az előadás hossza: 140 perc, egy szünettel Belépőjegy: 3500 Ft A programváltozás jogát fenntartjuk! ESŐNAPOK – INFORMÁCIÓK
Az előadásokra vonatkozó szabályzat eső esetén Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról vagy az esőhelyszínen való megtartásáról a színház legkésőbb az előadás napján 15 óráig a www.szentendreprogram.hu honlapon közleményt ad ki.
Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a színház az előadás megtartására készül az eredeti helyszínen.  Szükség esetén az előadás megkezdésével várunk. A szervezők fenntartják a jogot, hogy az előadást a helyszínen is lemondják.
Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja a jegyen és a www.szentendreprogram.hu oldalon is olvasható. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyeket nem áll módunkban visszaváltani. 
Amennyiben az elmaradt előadás az esőnapon is lemondásra kerül, a jegyeket visszaváltjuk az elmaradt előadást követő 14 napon belül a vásárlás helyén.  A jegyek visszaváltására az elmaradt előadás napján nincs lehetőség.
Amennyiben az előadást a játékidő feléig el tudjuk játszani, az előadás megtartottnak tekintendő. 
  Szereposztás
Martine 
Náray Erika 
Annie 
Györgyi Anna 
Micky 
Auksz Éva 
Guillaume 
Ozsgyáni Mihály 
Loïc 
Héricz Patrik 
  Stáblista
Rendező 
Szarka János 
Fordító 
Oláh Krisztina 
Dramaturg 
Oláh Krisztina 
Díszlet 
Pallós Nelli 
Jelmez 
Pallós Nelli 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?