Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KERENGŐK - CSONGOR, TÜNDE
Szentendrei Városháza - Városháza Udvara.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.4 / 10) - 185 értékelés alapján
  Leírás
SZABÓ BORBÁLA: KERENGŐK – CSONGOR, TÜNDE Az Átrium Film-Színház előadása Esőhelyszín: Pest Megyei Könyvtár színházterme

"Csodálatosnak találtam Vörösmartyt. És közben fel is bosszantott. Hol van ebből a Nő története... ? Az én utam? Mit csinált Tünde, amíg Csongor azzal tolta el az idejét, hogy az „élet értelmét" kereste (ami a legrosszabb férfiszöveg)? Így lett az egy darabból két darab. Az első felvonás a Csongor, a második a Tünde. És tényleg született egy mai tündérmese, virtuális világgal, srácokkal, lányokkal, lepukkant ördögfiakkal. És nagyon jó színészekkel."  - Szabó Borbála

Csongor átlagos kamaszfiú, aki éjjel-nappal a számítógépe előtt ül. Minden országot bejárt már, minden messzi tartományt – legalábbis a virtuális birodalomban. De ahhoz, hogy kilépjen a szobája ajtaján, nagy bátorság kellene… Különösen, mert anyukája, Mirigy őrzi az ajtót, és nem nagyon szeretné, ha a kisfia kilépne rajta...
Csongor keresi az élet értelmét, de… mit csinál ezalatt Tünde? Mi a Nő útja? Ő egy másik világból érkezett: Tündérországból, ahol örök béke van és nyugalom, ahol nem ismerik a félelmet és a szenvedélyt. De a szerelemért elhagyta a hazáját, és idejött közénk. Még nem sejti, mennyi ellenséggel kell szembenéznie annak, aki boldog akar lenni!
Csongor és Tünde két külön színdarab – amelyek végül mégis egybefonódnak. Ami az első részből hiányzik, az ott van a másodikban. Ami a Férfiból hiányzik, megvan a Nőben, és fordítva. És csak így érthetjük meg a nagy egészet: az Embert.
Az előadás megtekintését 15 éven felülieknek javasoljuk.
Az előadás hossza: 130 perc, egy szünettel Film – Fila Zsófi, Gálfi Csaba
Operatőr –  Kiss Gravi András
Animátor – Kaizer Vilmos Belépőjegy: 3000 Ft A programváltozás jogát fenntartjuk! ESŐNAPOK – INFORMÁCIÓK
Az előadásokra vonatkozó szabályzat eső esetén Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról vagy az esőhelyszínen való megtartásáról a színház legkésőbb az előadás napján 15 óráig a www.szentendreprogram.hu honlapon közleményt ad ki.
Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a színház az előadás megtartására készül az eredeti helyszínen.  Szükség esetén az előadás megkezdésével várunk. A szervezők fenntartják a jogot, hogy az előadást a helyszínen is lemondják.
Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja a jegyen és a www.szentendreprogram.hu oldalon is olvasható. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyeket nem áll módunkban visszaváltani. 
Amennyiben az elmaradt előadás az esőnapon is lemondásra kerül, a jegyeket visszaváltjuk az elmaradt előadást követő 14 napon belül a vásárlás helyén.  A jegyek visszaváltására az elmaradt előadás napján nincs lehetőség.
Amennyiben az előadást a játékidő feléig el tudjuk játszani, az előadás megtartottnak tekintendő. 
  Szereposztás
Csongor, egy fiú  
Feczesin Kristóf 
Tünde, egy lány  
Prohászka Fanni 
Mirigy, boszorkány, Csongor anyja  
Börcsök Enikő 
Éj  
Venczel Vera 
Balga, Csongor haverja  
Domokos Zsolt 
Ilma, egy lány ebből a világból, Tünde barátnője  
Boros Anna 
Lepukkant ötvenes fickók, Mirigy pasija: Kurrah 
Viktor Balázs 
Lepukkant ötvenes fickók, Mirigy pasija: Berreh 
Végh Zsolt 
Lepukkant ötvenes fickók, Mirigy pasija: Duzzogh 
Kárpáti Pál 
Vándor: Kalmár 
Rózsa Krisztián 
Vándor: Fejedelem 
Horváth Szabolcs 
Vándor: Tudós 
Borsányi Dániel 
Ledér, Mirigy barátnőjének a lánya  
Piti Emőke 
Pultos 
Kabdebon Dominik 
  Stáblista
Rendező 
Magács László 
Rendező asszisztens 
Szatai Zsófia 
Jelmez 
Müller Kata 
Látvány- és díszlettervező 
Babos Zsili Bertalan 
Látvány- és díszlettervező 
Nyirán Márton 
Zene 
Kovácsovics Dávid 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?