Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MERRE TARTASZ, EMBER?
Szentendrei Teátrum és Nyár - Városháza udvara

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
MERRE TARTASZ, EMBER? Másvilági tragikomédia Szepes Mária művei alapján Egyesült Művészek Produkció Esőnap: július 24. vasárnap Július 18-ától 50%-os kedvezménnyel válthatók jegyek az előadásra.

Július 18-ától 50%-os kedvezménnyel válthatók jegyek  az előadásra. A címben szereplő kérdés időszerűbb, mint valaha. A zenés-táncos, álmokkal, víziókkal és valósággal teli darabban a csalódott, másokat hibáztató, önsajnálatba merülő Embert Szepes Mária szelleme vezeti befelé-felfelé. A főszereplő újraéli élete fontos állomásait, szembesül saját hibáival és tévedéseivel, és az önismeret, a szellemi fejlődés útját járva rádöbben, hogy csak önnönmagán keresztül juthat ki az önmaga emelte falak közül, a saját belső börtönéből. Bár a téma nagyon is komoly, a darab nem nélkülözi a humort és a vidámságot, miközben a nézők saját élethelyzeteikkel találhatják magukat szembe. Belépőjegy: 3500 Ft Július 18-ától 50%-os kedvezménnyel válthatók jegyek az előadásra.  A programváltozás jogát fenntartjuk! ESŐNAPOK – INFORMÁCIÓK
Az előadásokra vonatkozó szabályzat eső esetén Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról vagy az esőhelyszínen való megtartásáról a színház legkésőbb az előadás napján 15 óráig a www.szentendreprogram.hu honlapon közleményt ad ki.
Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a színház az előadás megtartására készül az eredeti helyszínen.  Szükség esetén az előadás megkezdésével várunk. A szervezők fenntartják a jogot, hogy az előadást a helyszínen is lemondják.
Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja a jegyen és a www.szentendreprogram.hu oldalon is olvasható. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyeket nem áll módunkban visszaváltani. 
Amennyiben az elmaradt előadás az esőnapon is lemondásra kerül, a jegyeket visszaváltjuk az elmaradt előadást követő 14 napon belül a vásárlás helyén.  A jegyek visszaváltására az elmaradt előadás napján nincs lehetőség.
Amennyiben az előadást a játékidő feléig el tudjuk játszani, az előadás megtartottnak tekintendő. 
  Szereposztás
Előadó 
Almási Sándor 
Előadó 
Nyakó Júlia 
Előadó 
Kakasy Dóra 
Táncos 
Szuhánszki Gréta 
Táncos 
Szamosi Judit 
Démon férfi 
Ungi Krisztián 
Démon férfi 
Fülöp László 
  Stáblista
Ének 
Szirtes Edina 
Rendező 
Jaross-Giorgi Viktória 
Koreográfia 
Jaross-Giorgi Viktória 
Író 
Jaross-Giorgi Viktória 
Dramaturg 
Lőrinczy Attila 
Egyéb 
Szirtes Edina 
Zene 
Szirtes Edina 
Zene 
Kunert Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?