Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KLASSZ ÓRA
Ferenczy Múzeum - Ferenczy Múzeum udvara

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.4 / 10) - 182 értékelés alapján
  Leírás
KLASSZ ÓRA Az Operettissima Produkciója Esőhelyszín: Városháza díszterme

A szentendrei Klassz óra  egy különleges klasszikus zenei koncertélmény országos premierje, amelynek  során zenetörténészek és kiemelkedő fiatal hazai tehetségek nem csak beszélgetnek klasszikus zenei darabokról, hanem megszólaltatásuk után szórakoztató formában elemzik is azokat. Karasszon Eszter csellón, Demény Balázs zongorán, valamint Kruppa Bálint hegedűn adnak közös koncertet. A három ifjú zenész koncertjét Tóth Endre zenetörténész  vezeti. A koncert és a beszélgetés egyik fő témáját az idén 260 éve született Wolfgang Amadeus Mozart adja. Közreműködik:
Karasszon Eszter – cselló
Demény Balázs – zongora
Kruppa Bálint – hegedű
Tóth Endre zenetörténész Belépőjegy: 2000 Ft 14 év alatt előzetes regisztráció esetén ingyenes. Regisztráljon a klasszora@operettissima.com-on 2016. július 15-ig! A programváltozás jogát fenntartjuk! ESŐNAPOK – INFORMÁCIÓK
Az előadásokra vonatkozó szabályzat eső esetén Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról vagy az esőhelyszínen való megtartásáról a színház legkésőbb az előadás napján 15 óráig a www.szentendreprogram.hu honlapon közleményt ad ki.
Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a színház az előadás megtartására készül az eredeti helyszínen.  Szükség esetén az előadás megkezdésével várunk. A szervezők fenntartják a jogot, hogy az előadást a helyszínen is lemondják.
Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja a jegyen és a www.szentendreprogram.hu oldalon is olvasható. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyeket nem áll módunkban visszaváltani. 
Amennyiben az elmaradt előadás az esőnapon is lemondásra kerül, a jegyeket visszaváltjuk az elmaradt előadást követő 14 napon belül a vásárlás helyén.  A jegyek visszaváltására az elmaradt előadás napján nincs lehetőség.
Amennyiben az előadást a játékidő feléig el tudjuk játszani, az előadás megtartottnak tekintendő. 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?