Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A LISZT FERENC KAMARAZENEKAR ÚJÉVI KONCERTJE - KÖZREMŰKÖDIK: KOLONITS KLÁRA
Pesti Vigadó - Díszterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(8.5 / 10) - 2 értékelés alapján
  Leírás
A Liszt Ferenc Kamarazenekar 1963-ban alakult a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola végzős növendékeiből.

Első zeneigazgatójuk Sándor Frigyes, a Zeneakadémia legendás professzora volt, akinek a halála után, 1979-ben, Rolla János hegedűművész vette át a zenekar irányítását. 2017. január 3-án Kolonits Klára Liszt-dijas operaénekessel adnak újévi koncertet a Pesti Vigadó Dísztermében.  Műsorprogram: Vivaldi:Négy évszak - Tél Csermák Antal: Az intézett veszedelem avagy a Haza szeretete Schubert: Német táncok Mozart: Egy konzertária avagy operaária szopránnal   Hacsaturján: Keringő Kreisler: Liebesfreud               Liebesleid               Schön rozmarin Sosztakovics: Walzer Holst: jig a St.Paul szvitből Strauss: Kacagó dal a Denevérből Liszt: 6.magyar rapszódia
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?