Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SOHA NEM VOLT MÉG… MR GYERMEKKÓRUS/ HEGEDŰS ENDRE
Pesti Vigadó - Díszterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(10 / 10) - 1 értékelés alapján
  Leírás
Az MR Gyerekkórus és Hegedűs Endre karácsonyi koncertje

Műsor: I. rész        Betlehemes népi játékok a Picurkák kórusa előadásában Betanította: Körber Katalin                                                                                       Hegedűs Endre műsora: Bach-Kempff: Hier kommt der Heiden Heiland Bach- Hess: Korál a 147. kantátából - Jesus bleibet meine Freude Mozart: D-dúr 4 kezes szonáta km. Hegedűs Katalin Chopin: Eszdúr noktürn, op. 9 No. 2 Chopin: b-moll scherzo, op. 31 Liszt: Karácsonyfa - ciklusból részletek: In dulci jubilo  -  Pásztorok a jászolnál Adeste fideles - A három királyok vonulása  km. Hegedűs Katalin   SZÜNET   II. rész Reneszánsz, romantikus, XX. századi (elsősorban Bartók és Kodály) és kortárs magyar szerzők adventi és karácsonyi kórusművei a Nagykórus tolmácsolásában
Vezényel: dr. Matos László
Zongorán közreműködik: Arany Zsuzsanna Nagykórus és Hegedűs Endre záró blokkja
  Stáblista
Zongoraművész 
Hegedűs Endre 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?