Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FRÖCCS - NŐNEK LENNI
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 134 értékelés alapján
  Leírás
Interaktív lélekbúvárkodás Pszichológus: F. Várkonyi Zsuzsa

Legyél vonzó, de ne legyél kihívó, legyél okos, de ne legyél okoskodó, legyél megnyugtató, de ne legyél unalmas, legyél jó háziasszony, de ne legyél házisárkány. Felelj meg párodnak, anyádnak, gyerekednek és a csajoknak. Legyél jó anya és legyél jó szerető. Legyél klasszik nőtípus, de haladj a korral. És ami a legfontosabb: ne veszíts el a humorérzéked! Felbolyduló nemi szerepek, társadalmi változások, elvárások, sztereotípiák és sok évszázados hozott minták. Hiába beszél erről minden egyes női magazin minden egyes száma – akkor is nehéz eligazodni abban, hogy hogyan is kéne ezt jól csinálni a XXI. század elején? Önmegvalósítás, munka, hivatás, ambíciók, szerelem, szabadosság, párkapcsolat, gyerekvállalás vagy sem – ami csak belefér. Ha a másik szemszög is érdekel: gyere el június 26-án Férfinak lenni című előadásunkra is. A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján. Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet több különböző lehetséges kimenetét. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik. Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra. Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?