Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
INDIAI TÁNCEST - TRIGATU TÁNCMŰHELY
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Trigatu táncműhely előadása

A Trigatu klasszikus és kortárs indiai tánccsoport 2013-ban alakult, lételeme a folyamatos kutatás és közös kísérletező alkotói munka. A koreográfiák alapja egy dél-indiai klasszikus tánc. A „trigatu” stílus további mozgás- és táncformákkal, harcművészeti elemekkel, hastánccal és modern táncstílusokkal kombinálja a klasszikus táncot. Az előadás első részében autentikus indiai táncokat mutatnak be, bepillantást nyújtva a nézőknek India világának egy szeletébe. A táncok két formavilágból építkeznek, tiszta táncból és abhinajából. A tiszta tánc bonyolult lépéskombinációkra, virtuóz ritmusképleteket követő lábtechnikára épül. Az abhinaja olyan mozgásrendszer, amely szinte bármilyen történet elmesélésére alkalmas, jelentéssel bíró kézjelekre, arcjátékra és a színházi játék egyéb elemeire épül. A második részben dinamikus, fúziós mozdulatsorok ihlette koreográfiákat láthatnak, melyek az európai ember számára érthetőbb formában jelenítik meg az indiai tánckultúrát. A ritmust tempósabb, ismertebb elektronikus zene szolgáltatja, olykor kiegészítve indiai motívumokkal, mely izgalmas, újszerű megvilágításba helyezi az indiai táncot.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?