Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CONCERTO NYÁRESTEK I. ( MOZART-BEETHOVEN SOROZAT )
Pesti Vármegyeháza - Pesti Vármegyeháza Díszudvara

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 228 értékelés alapján
  Leírás
Júniusban és júliusban három alkalommal várjuk szabadtéri koncertre a komolyzene kedvelőit. Az egyes eseményeken Mozart és Beethoven klasszikusaiból állítottuk össze a repertoárt.

Műsor: Mozart: F-dúr Divertimento K.138 Mozart: A-dúr zongoraverseny K.488 Beethoven: I. (C-dúr) szimfónia Közreműködik: Érdi Tamás - zongora Vezényel: Keller András Jegyek egységesen 3200 Ft-ért kaphatóak, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik! Esőhelyszín: ELTE ÁJK - Aula Magna, 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. (kezdési időpont: 20:30)
  Stáblista
Karmester 
Keller András 
Zongoraművész 
Érdi Tamás 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet mindenképp nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis csak így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A MüPában és a Zeneakadémián is csak papíralapon tudják elfogadni a jegyeket, ha viszont a Zeneházba mész, akkor nem muszáj nyomtatnod, okostelefonon is bemutathatod a jegyed. A többi koncerthelyszíntől még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, kérjük, ezügyben náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?