Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

PALOZNAKI JAZZ PIKNIK / 1. NAPI JEGY - AUG. 5.
Paloznak

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 20 értékelés alapján
  Leírás
Bor, jazz, Balaton – Ismét világsztárok lépnek fel Paloznakon, az első este sztárja az Incognito! ELŐVÉTELES JEGY, AUGUSZTUS 3-IG!

A Paloznaki Jazz Piknik nulladik napi St Germain koncertje után a nyitó napon a brit acid jazz csapat, az Incognito lesz a Nagyszínpad sztárja: táncos, laza, és mégis vibráló, lüktető muzsikára és nagyszerű koncertprodukcióra lehet számítani. Az Incognito előtt fellép Marge és a fergeteges Kéknyúl Hammond Band, míg a Tájház udvaron a Juhász Gábor trió, Csemer Boggie és a Jazz Pikniken már bizonyított Váczi Eszter Quartet ad koncertet. Augusztus 4-5-6-án 3 nap alatt 3 színpadon 17 zenei produkcióra kerül sor, itt lesz a St Germain, Earth, Wind & Fire Experience feat. Al McKay, Szőke Nikoletta, a BinJip és még sokan mások. Délután gyerekprogramok a Tájház udvaron. A Piknikre 2 és 3 napos bérlet is kapható! A Jazz Piknik a gasztronómiában is a minőséget képviseli, az északi part legigényesebb éttermei és kézműves termelői biztosítják majd a harapnivalókat, a piknikhangulatot pedig piknikkosarak, behűtött borok, helyi termelői finomságok és plédek teszik teljessé. A fesztivál borkínálatának alapját a házigazda Homola Pincészet borai adják, emellett kaphatók lesznek a környékbeli legjobb pincészetek válogatott borai is. Nagyszínpad:
18:00 - 19:00 Marge
19:30 - 21:00 Kéknyúl Hammond Band
21:30 -23:00 INCOGNITO Tájház színpad:
14:00 - 18:00 Gyerekprogramok
18:30 - 19:45 Juhász Gábor trió
20:15- 21:45 Csemer Boggie
22:30 - 0:00 Váczi Eszter Quartet www.jazzpiknik.hu  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?