Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KAMARA.HU/5 - FORDULÓPONT - A ZENEAKADÉMIA KAMAREZENEI FESZTIVÁLJA
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Simon Izabella és Várjon Dénes művészeti vezetésével megvalósuló kamarazenei fesztivál, a kamara.hu zárókoncertjének műsora a kései Beethoventől Kurtágig ível.

Olyan ritkaságok is elhangzanak a hangversenyen, mint Luciano Beriótól az 1985-ben komponált, brácsára, ütőhangszerekre és egy szicíliai népi énekes hangfelvételére komponált Naturale, vagy Dvořák szinte soha nem hallható, schumanni mélységű dalciklusa, a Szerelmi dalok. A kamara.hu világhírű előadógárdájához ez alkalommal Holló Aurél, az Amadinda Együttesből jól ismert, zeneszerzőként és hangszerelőként is aktív ütőhangszeres művész társul. És bár a fesztivál alcíme („Fordulópont”) elsősorban a művekre és zenetörténeti helyükre vonatkozott, e zárókoncert – és talán az egész kamara.hu fesztivál – legfontosabb tanulsága az lesz, hogy e páratlan muzsikusokból álló társaság előadásában az elhangzó művek valóban életre szóló élményt jelenthetnek, vagyis akár még egy kamarazenei fesztivál is jelenthet fordulópontot az életünkben. Műsor: Beethoven: 4. (C-dúr) cselló-zongoraszonáta, op. 102/1
Berio: Naturale
Schumann: Öt darab népies stílusban, op. 102
Dvořák: Szerelmi dalok, op. 83
szünet
Kurtág: Jelek, játékok, üzenetek (részletek)
Schumann: Három románc, op. 94
Dvořák: 2. (A-dúr) zongoraötös, op. 81 Művészeti vezetők Simon Izabella és Várjon Dénes Simon Izabella, Várjon Dénes (zongora); Sarah Shafer (szoprán); Viviane Hagner (hegedű); Tabea Zimmermann (brácsa); Steven Isserlis, Christoph Richter (cselló); Holló Aurél (ütőhangszerek)
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?