Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FRÖCCS - SZAKÍTS, HA BÍRSZ
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 138 értékelés alapján
  Leírás
Május 21-ei előadásunk témája: Szakíts, ha bírsz

Már nem kellek neked. Pedig te kellenél. Már nem kellesz nekem. Pedig én kellenék. Kellünk egymásnak, de mégis elviselhetetlen. Nem kellünk, de mégis együtt maradunk. Notórius szakítók, örök rossz kapcsolatban ragadók. Mi van a szakítás és nem-szakítás hátterében? Mik a kihagyható és mik a kihagyhatatlan következmények? Baj, ha fáj? Baj, ha nem fáj? Van-e recept, hogy mikor, hogyan szakítsunk? Mennyi idő kell az újrakezdéshez? Mi van, ha nem tudsz továbblépni? Lehet-e ezt egyáltalán “jól” csinálni???
A vég kezdete. A kezdet vége. Szakítások előtt, alatt, helyett, után – avagy variációk egy témára, improvizálva. A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján. Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet több különböző lehetséges kimenetét. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik. Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra. Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?