Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MOZART / BEETHOVEN ( CONCERTO BUDAPEST RÁNKI DEZSŐ )
Zeneakadémia - Zeneakadémia Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Közreműködik: Ránki Dezső (zongora) Vezényel: Keller András

2017.04.07. (péntek), Zeneakadémia, 19:30 Mozart: c-moll adagio és fúga (K. 546.) Mozart: c-moll zongoraverseny (K. 491.) Beethoven: c-moll zongoraverseny (No.3 Op. 37) +22:00-23:00: „PREMIER” sorozat: Bemutató/Bor/Beszélgetés Dukay Barnabás művének ősbemutatója A c-moll hangnem uralja majd a programot, míg a koncert főszereplője Ránki Dezső lesz, aki két zongoraversenyt is el fog játszani Keller András és együttese, a Concerto Budapest kíséretével. A koncertet mindazonáltal egy eredetileg vonósnégyesre komponált mű vonószenekari megszólaltatása nyitja majd: a c-moll adagio és fúga. „Rövid Adagio két hegedűre, brácsára és nagybőgőre, ahhoz a fúgához, amit már régen írtam két zongorára” – 1788 nyarán ezekkel a szavakkal vezette be műjegyzékébe e kétrészes kompozíciót Mozart, aki öt esztendővel korábban nagy ambícióval alkotta meg a régi „tudós stílus”-nak megfelelő fúgát. A kétszeres Kossuth-, valamint Liszt- és Prima Primissima-díjas Kiváló Művész, Ránki Dezső a sötét tónusú, No. 24-es Mozart-zongoraverseny nyomában a c-moll hangnem iránt különös előszeretetet tanúsító Beethoven versenyművét játssza majd: a két kompozíció kapcsolatát, vagyis a Beethoven-koncertben felbukkanó Mozart-emlékeket élményszerűvé téve. A Concerto Budapest új sorozata a Premier, amely egy-egy koncert után 22:00 órai kezdéssel mutat be eddig soha nem hallott kortárs műveket. A kötetlen társasági eseménysorozat keretén belül ez alkalommal Dukay Barnabás művének ősbemutatóját hallhatja a nagyérdemű. A koncert után kellemes borozással egybekötött beszélgetésen ismerheti meg a közönség alaposabban a művet és az alkotóját. Jegyárak: 5900,- 4800,- 3900,- 3100,- 2200,-
  Stáblista
Zongoraművész 
Ránki Dezső 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet mindenképp nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis csak így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A MüPában és a Zeneakadémián is csak papíralapon tudják elfogadni a jegyeket, ha viszont a Zeneházba mész, akkor nem muszáj nyomtatnod, okostelefonon is bemutathatod a jegyed. A többi koncerthelyszíntől még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, kérjük, ezügyben náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?