Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JÓKEDVET ADJ, URAM! - GÁLVÖLGYI JÁNOS ÉS MŰVÉSZBARÁTAI ESTJE
Zsidó Művészeti Napok - Uránia Nemzeti Filmszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„… mesék a színházról, apákról, múltról és a máról – magunkról…” (Gálvölgyi János)

Három kiváló, és népszerű színész, és egy nagyszerű zeneszerző-zongorista, akik számtalanszor találkoztak,  megannyi élményt éltek át színpadon, és a kulisszák mögött, ezen az estén számukra is különleges, hogy szerepekről, rendezésekről, próbafolyamatokról, rádiós és televíziós felvételek kulisszatitkairól, izgalmas és tartalmas szakmai útjaik emlékeiről, amelyek tárháza szinte végtelen, most a közönség jelenlététben beszélgessenek! 
 
Az estnek Gálvölgyi János,  Kossuth-, és Jászai  Mari-díjas  színművész a főszereplője, bár ezt udvariasan kikéri magának, mert művész barátait,  Hernádi Judit, Jászai Mari-díjas, Érdemes művészt, a friss Kossuth-díjas, és Jászai Mari-díjas, Kíváló és Érdemes művész Benedek Miklóst, és Darvas Ferenc, Erkel-díjas zeneszerzőt, zongoristát  épp azért hívta meg, hogy együtt idézzék föl kalandjaikat, történeteiket, és együtt emlékezzenek legendás hírű kollégáikról, barátaikról, akik hatással voltak rájuk, és együtt nevessenek olyan sztorikon, amelyeket eddig nem beszéltek ki eléggé, legyenek ezek bakik, tréfás ugratások, félreértett helyzetek, vagy kevésbé vidám történetek. Az este folyamán arra is fény derül majd, hogy miért a Jókedvet adj, Uram! címet adta Gálvölgyi János a talk-show-nak, hiszen ez sem véletlen! 
 
A színház olyan hely, ahol bármi megtörténhet, és nem csak a színpadon!
Egyszerűen öröm, ha kedves kollégákkal beszélgethet az ember, ráadásul olyanokkal, akikkel már sok emlék , tapasztalat összeköt , de még mindig tartogatnak valami újat, vagy meglepőt számomra és a közönség számára is! Sőt azt is remélem, hogy nekem is van számukra meglepetésem... Kiderül! (Hernádi Judit) 

„Nagy öröm számomra, hogy ismét együtt dolgozhatok ezekkel a remek emberekkel. Mindegyikükkel volt közös munkám. Jánossal és Miklóssal a Magyar Rádióban, rádiójátékokban találkoztunk, ahol a dalaimat énekelték, Judittal pedig zenés színházi produkcióban, ahol zongoristaként kísértem őt.” (Darvas Ferenc)

A barátok:
 
Hernádi Judit - színművész
Benedek Miklós - színművész
Darvas Ferenc - zeneszerző, zongorista A Zsidó Művészeti Napok további programjai: www.zsidomuveszetinapok.hu
  Stáblista
Színművész 
Gálvölgyi János 
Színművész 
Benedek Miklós 
Színművész 
Hernádi Judit 
Zeneszerző 
Darvas Ferenc 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
  Hogy tetszett?