Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉBREDÉS - LERCH ISTVÁN, MALEK ANDREA ÉS A SUPERGROUP
Zsidó Művészeti Napok - Uránia Nemzeti Filmszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A számos szakmai elismeréssel díjazott zeneszerző, zongorista, énekes Lerch István, több mint 40 éve a magyar pop-rock élvonalának egyik vezető művésze.

Összesen hét albumot készített a V’Moto-Rock együttessel, majd 1989-től szólókarrierbe kezdett. Zenekarain kívül Kovács Kati, Cserháti Zsuzsa, Koncz Zsuzsa, Malek Andrea és Charlie számára is írt dalokat. 
 
A koncert gerincét Lerch István Erkel-díjas zeneszerző dalai alkotják. A közel két órás zenei utazás az 1977-ben alakult V'Moto-rock időktől indul,majd Lerch  szólólemezei, Charlie-nak írt slágerei, és - nem utolsó sorban az est másik főszereplője - Malek Andrea részére írt dalai hangoznak el. Csupa ismert sláger, a Jégszív, az Angyallány, a Tűzvarázsló, a Gyere és szeress, a Pesti lány, a Gyere, hangolj rám, és megannyi jól ismert dal, amit az egész ország ismer. 
 
A kísérő zenekar a "Supergroup", amelynek tagjai  mind kitűnő zenészek:  Hrutka Róbert gitár, Lattmann Béla basszusgitár, Szendi Gábor ütőhangszerek, és a szerző, Lerch István billentyűs hangszerek. 
 
A koncert  vendége a Singer Street együttes, akik acapella és zenekari kísérettel is szerepelnek a programban.   A Zsidó Művészeti Napok további programjai: www.zsidomuveszetinapok.hu
  Stáblista
Énekesnő 
Malek Andrea 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
  Hogy tetszett?