Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VALAMIT MÉGIS KÉNE TENNEM
Ruszt József Stúdió Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 389 értékelés alapján
  Leírás
Április 11-én van a Költészet napja, ebből az alkalomból Körtvélyessy Zsolt Jászai Mari-díjas színművész estéjére várják az érdeklődőket.

A „Valamit mégis kéne tennem” című előadásban a XIX., XX. és XXI. Század magyar költészetéből hallhat válogatást a közönség. - A magyar irodalom hatalmas kincs, amiből nehéz válogatni. Ebben az összeállításban azok a versek szerepelnek, amelyek számomra a legszebbek, amelyek a nemzetről, az istenkeresésről, és rólam szólnak. Nem véletlen, hogy az alcíme: „Hazádnak rendületlenül”. Többek közt Vörösmarty, Petőfi, Babits, Kosztolányi, Tóth Árpád, József Attila, Pilinszky, Csóri Sándor és Wass Albert művei is elhangzanak. Úgy érzem, hogy nagy igény van manapság arra a hitvallásra, amit ebben a verses előadásban képviselek – hangsúlyozta a színművész. – A szünetekben pedig Szabó Sándor játszik tárogatón, ami kellemes hangulatot varázsol.
  Stáblista
Előadja 
Körtvélyessy Zsolt 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Kecskeméti Katona József Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
6000, Katona József tér 5. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?