Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FRÖCCS - ANYA CSAK EGY VAN!
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 137 értékelés alapján
  Leírás
Május 6-ai előadásunk témája: Anya csak egy van!

Mindegy, hogy hat hónapos vagy, vagy hatvan éves, az anyukádnak mindig a gyereke leszel. Titkos hatodik érzék, amivel megérzi, ha nem vagy jól. Titkos empátia, amivel megsejti, mikor kell feltűnnie, ha már nem bírod. Valaki, aki úgy fogad el, ahogy vagy. Aki veled éli át minden örömödet és minden bánatodat. Aki megvéd, megért, megetet, megszeretget. Aki mindig veled lesz.
Általában szeretünk a problémákról, a zűrös ügyekről, a nehéz esetekről Fröccsöt játszani. Ezúttal kivételt teszünk. Ez az anyák napi est az anyákról szól és az anyáknak szól, humorral, szeretettel. Május 6-án hozd el az anyukád!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?