Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SIMÁNDY 100
Erkel Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Természetesen a tenoristák a legszerencsésebbek. Talán a legnehezebb is az ő dolguk, nem véletlen, hogy kevesek kiváltsága közülük a világhír, s hogy a komponisták számukra tartogatták legszebb dallamaikat.

Most Simándy József, a korszakos magyar tenorlegenda 100. születésnapja hozza el a legjobb magyar énekeseket és a jelenkor legnagyobb aktív tenorsztárját az Erkel színpadára. Jonas Kaufmann és nyolc magyar művész egyúttal fejet hajt Simándy valóban megkerülhetetlen, ma is példaértékű életműve előtt, s az est végén a legmodernebb technika által maga a Bánk bánnal eggyé forrt művész is megjelenik, hogy elénekelje legendás áriáját a hazáról. Közreműködik: Jonas Kaufmann, Balczó Péter, Brickner Szabolcs, Fekete Attila, Horváth István, Kovácsházi István, László Boldizsár, Pataki Adorján, Nyári Zoltán
Vezényel: Kovács János
3D grafika: M. Tóth Géza
Rendező: Aczél András
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az Erkel Színháznál elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1087, II. János Pál pápa tér 30. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?