Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
REPÜLŐRAJT - ORENDT GYULA DALESTJE
Erkel Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Orendt Gyula egyike a legtehetségesebb magyar énekeseknek - és épp harminc esztendős.

Az erdélyi születésű lírai bariton a budapesti Zeneakadémián végzett, jelenleg Daniel Barenboim berlini Állami operatársulatának tagja, s egyebek mellett a londoni Royal Opera House és a budapesti Opera vendégművésze. Az utóbbi években világszínvonalú dalestekkel tűnt ki az Andrássy úton, ezért a Magyar Állami Operaház vele indítja tehetségröptető sorozatát. Az Erkel Színházban, Fischer-Dieskau és Richter 1971-es felejthetetlen dalestjének helyszínén kerül sor arra a Schumann-Mahler-Kodály programra, amelynek televíziós felvétele – az Opera támogatásával – megjelenik az egyik globális zenekiadó katalógusában is. A koncertfilmet egyigazi televíziós legenda, Brian Large rendezi.

Schumann: A költő szerelme op. 48.
Mahler: Egy vándorlegény dalai
Kodály: Két ének op.5

Közreműködik: Hartmut Höll - zongora
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az Erkel Színháznál elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1087, II. János Pál pápa tér 30. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?