Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BALÁZS GÁBOR: ERŐSZAK ÉS EROTIKA KAPCSOLATA A BIBLIÁBAN
Spinoza Ház - Spinoza terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 277 értékelés alapján
  Leírás
Balázs Gábor estje.

1990 és 2004 között tanult és tanított általános és zsidó filozófiát. Az elmúlt években különböző rangos helyeken dolgozott: a pesti Súl Egyesület oktatási igazgatója, valamint az Amerikai Alapítványi Iskola, majd az Izraeli Kulturális Intézet igazgatója volt. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem filozófia tanszékén tanít általános és zsidó filozófiát. Fő érdeklődési területei: az erkölcs és vallás kapcsolata, politikai filozófia, középkori és kortárs keresztény és zsidó filozófia. AGólem színház rendezője,  Borgula András így beszél róla: "Gábor hihetetlen érzékenységgel megáldott furfangos zsidó! Az a fajta akivel akkor sem fogadsz, ha biztos vagy a dolgodban, mert tudod, így is csak te veszíthetsz. Tisztelem benne a fantasztikus tájékozottságát, szeretem a kifinomult izlését és imádom az általa modern ortodoxiának titulált hókuszpókuszt is, amiből idővel - talán - kigyógyul. Társasága érték!"
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, Spinozában elég, ha okostelefonon bemutatod, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt adatokat.
  Hogy tetszett?