Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FIALA, 59
Spinoza Ház - Spinoza terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 314 értékelés alapján
  Leírás
Stand up. Szereplők: Fiala János és Bakács Tibor Settenkedő.

Megosztó személyiségek - de pont ezért vagy ennek ellenére a legtöbben kedvelik őket. Bakács Tibor újságíró, kritikus 1959-ben Veszprémben született. A Settenkedő nevet - amit már nem használ - akkor vette fel, amikor publikálni kezdett, egyébként a kajakját hívták így. Két lánya van, Orsi és Kati. Esztétikai, filozófiai és teológiai diplomát szerzett. Pályafutásának főbb állomásai: Tilos Rádió, Magyar Narancs, Mediawave (alapító), Élet és Irodalom, Wanted, csiszár.hu. TV2 Megasztár. Fiala János 1957-ben született Budapesten. Apja orvos, anyja közgazdász. Érettségi után bölcsészkart, jogi egyetemet és filmforgatókönyv-író iskolát végzett. Rádiós és televíziós műsorvezető. Egy lánya van. Az Echo tévén Szemüveg címmel készített műsort, illetve egy időben a Napkeltében is vezetett műsort. 1975-ben mutatták be az Amerikai anzix című filmet, amit ő írt. A Rádió Q szerkesztő-műsorvezetője.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, Spinozában elég, ha okostelefonon bemutatod, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt adatokat.
  Hogy tetszett?