Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HALMOZOTTAN HÁTRÁNYOS HELYZETŰ ANGYALOK KARA UTCASZÍNHÁZI ALKOTÓKÖZÖSSÉG ELŐADÁSA
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Kicsi település Magyarország északkeleti részén. A lakosság több mint egynegyede prostitúcióból él. A férfiak otthon, az asszonyok úton. Rengeteg a gyerek.

A Bababank Közalapítvány az örökbeadás legújabb szabályozásának köszönhetően a nem kívánt terhesség legelső fázisában összekötné az anyákat a potenciális anyagi helyzetben levő örökbefogadó párral. Ahol lehet, ki is emelik őket hátrányos környezetükből, így a jövevényeket szinte sajátjukként várhatják az örökbefogadó anyák, akik egy új hormonkészítménynek köszönhetően még a szoptatásra is képesekké válnak. Büntetést hozott a postás, a rendőrök rendszeresen bírságolják szemetelés miatt a kamionparkolók körül dolgozó nőket.  De a gyámhatóságtól is jött idézés. Mind a kettő bontatlanul marad – Anasztázia újra dolgozni indul. Új előadásunk alaphelyzetei az elmúlt években alakultak, mi közben több tucatnyi alkalommal tartottunk terápiás célú improvizációs eseményeket a Rákospalotai, Esztergomi és a Budapesti Kaffka leánynevelő intézetekben. Vittünk is magunk gyűjtötte alaphelyzeteket és figurákat és kaptunk is rengeteg történetet a résztvevőktől. Bari Judit első és egész biztosan nem utolsó darabja a HHH Angyalok kara. Az előadás résztvevői közül sokan évek óta dolgoznak az UtcaSzakkal, mások az elmúlt év során csatlakoztak hozzánk. Dobra Mara, Daróczi Noémi és Tánczos Adrienn, Boros Ádám, Rábavölgyi Tamás, Simó Krisztián és Várnai Balázs különlegesen képzett színészek, meglepetéseket tartogatnak a színházat szerető budapesti közönség számára. Mintegy 30 figurát jelenítenek meg hol realisztikus, hol szatirikus hangvételben, olykor álomképeken és víziókon át a sok zenével elmesélt történetben. Külön köszönjük az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér, a Freak Fusion Cabaret, André Rolland és Zoletnik Zsófia segítségét. Rendező: Simon Balázs Zene: Bernáth Atom Tamás Tervező:Mocsár Zsófia Produkciós munkatárs: Szergejev Natália / Györfi Kata  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?