Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

PÁRKAPCSOLATOK-A PÁRKAPCSOLATOK HÉT HAZUGSÁGA-DR.KOLLÁR JÁNOS SZAKPSZICHOLÓGUS ELŐADÁSA
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
2016. május 5., csütörtök − 18.30 A párkapcsolatok hét hazugsága – dr. Kollár János klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus előadása

Még a legjobb párkapcsolatokban is előfordulhatnak olyan – gyakran kölcsönös megegyezésen alapuló – hazugságok, amelyek képesek aláaknázni, és robbanással fenyegetni a partneri viszonyt. Ilyen esetekben a mélyben rejlő ellentétek feltárása, a konfliktusokkal való őszinte szembenézés, önmagunk felvállalása, valamint az asszertív problémamegoldás létfontosságú szerepet játszik. Az előadás során a fentiek elemzését Kollár János egy-egy példával is alátámasztja.
Jegyár: 1600 Ft Nyugdíjas/diák/pedagógusjegy, valamint terézvárosi lakosoknak: 1200 Ft
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?